Tävlingsdag, Burghley-framgångar & WEG-förberedelser


Vart ska jag börja...? Idag har varit näst intill magisk
.


Låt mig börja från början.... 04.15 ringde klockan och jag drog ner på stallet för att knoppa och göra Raffi redo för tävling. Åkte ett par timmar norrut den här gången till Sapey för en nationell 1*. Dimman som legat tjock hela morgonen släppte precis lagom till min dressyr - och flugorna vaknade till liv. Tror vi hade ca femhundrasjuttiofem flugor på oss under vårt test - ingen hit tyckte stackars Raffi. Men trots det skötte han sig väl och gick på 74%. Nice.

Fortsatte sedan tävlingen med en felfri banhoppning (Dock inte helt nöjd med känslan...). En tuff terräng som gick fantastiskt bra. Självförtroendet hos honom växer för varje gång. Känns som vi är on track såhär långt inför höstens internationella debut.

Med några tidsfel slutade vi 7 i klassen. Så väldigt nöjd över lag. Ett par välförtjänta lediga dagar ute i hagen väntar honom nu.


På vägen hem hade jag flera mysiga samtal med både mamma, pappa, Rafa, mormor och farmor. När vi närmade oss hem hade jag stalltelefonen på linan. Hela gänget kollade på Tim som just då red terrängen på Burghley. Första hästen felfri med 9 tidsfel och Ozzie, som låg tvåa efter dressyren felfri och endast EN SEKUND ÖVER TIDEN. Upp i ledning för team PRICE!!!! Verkligen HELT FANTASTISKT. Nu blir det verkligen ett spännande dygn inför morgondagens avgörande banhoppning. Fy tusan!!!!


De två timmarna hem flög förbi och väl hemma stod Molly redo på den andra lastbilen. Hoppade direkt från förarsäte till förarsäte och tog Molly till galoppbanan för hennes sista pass inför WEG. Ganska ansvarsfylld, viktig uppgift..... hon kändes helt sjukt bra och lekte sig igenom de tuffa intervallerna. På tisdag bär hon och testen Av hästarna av mot Amerika.

Nu blir det till att packa upp och fixa klart stallet. Sedan hen för en dusch och middag hos Marcio (som även han ska till WEG nästa vecka). Hungrig som en häst ser jag helt klart fram emot en härlig brasiliansk grillmiddag!!

Vet inte vilken del av idag som varit bäst. Tror vartenda en för att vara ärlig.

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Hästsurr
Hästsurr,
Haha! Underbar dag, började 04.15 😂 Hästfolk är lite annorlunda ☺
Grattis till en härlig tävling! 🏆
nouw.com/hästsurr
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Wow vilken grym dag och grattis till dig och teamet 💞🐎nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229