Taggad för ny vecka

Söndag kväll är här. Känner mig sjukt utvilad och peppad inför kommande vecka.

Imorgon väntar ännu en tidig morgon. Stallet först innan vi börjar jobba på galoppstallet. Jobb där 8-11, sedan hem, har kunder som kommer och de övriga hästarna ska ridas ut.

En del andra grejer på att-göra-listan imorgon såsom att köpa foder, organisera med en ny kille som ska komma och börja jobba för oss (sjukt spännande) , boka möte med banken, beställa hö och strö. Full rulle men sjukt roliga saker.

fick ett samtal från Tim Price tidigare och han undrade om jag kan komma och rida hans hästar de kommande veckorna då han är i Spanien på sunshine tour. Såklart jag vill det. Ska bli sjukt kul. Så från och med tisdag kommer jag vara tillbaka på Mere Farm en del och rida.


Har även fått förfrågningar att åka både till Marcio och rida hans hästar och Marks här hemma. Spännande och kul att det börjar dra igång mer nu.



Är ni redo för ny vecka? Händer något särskilt för er del? x/A

Svensk lunch idag 🙌🏽 (klart precis i tid till as gasen tog slut i husvagnen...)

??x/A 

Likes

Comments

mariasvane
mariasvane,
Kan du dela med dig av din energi? Du känns alltid så positiv och glad! Jag har bara ton av skolarbete att göra samt träningar och tävlingar. nouw.com/mariasvane
brieditiseventing
brieditiseventing,
Haha tror det beror på vad man gör, hade jag behövt plugga hade jag nog varit som en sengångare 😜 hästarna ger mig energi 🙈nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Drömlivet 😍nouw.com/fia_jungdalen
Write a comment...
IP: 82.99.3.229