S.W.E.D.E.N

Gissa om det är mysigt att vara hemma? Så underbart.

När vi hade landat åkte vi till Lund där vi gick och strosade på de mysiga gatorna tills mamma kom och mötte oss för att luncha. Verkligen så idyllisk stämning i Lund, så mysigt!! Åt en riktig husmanslunch med Wallenbergare och brunsås.

Hela eftermiddagen gick åt jobb. Världens roligaste jobb, kollade hästar. Både åt oss och åt kunder hemma i England. Såg en del riktigt fina hästar. Skulle jag få välja hade jag tagit med mig alla hem.

Väl hemma blev det kräftskiva med familjen och mormor & morfar och jacuzzibad. Lyyyyyyxxxx!!!

Tisdag förmiddag är här. Har börjat dagen på bästa sätt- med en jogg på stranden och ett morgondopp. Måste passa på att njuta av havet!!

Nu åker vi vidare för dagens äventyr - fler hästar att prova.

Juste, ikväll ska jag på ett spännande möte, ska nämligen till en mental tränare för första gången. Är så spänd på det!! Lovar att berätta mer efteråt. Har någon av er någon erfarenhet av mental tränare?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så fina ni är ihop och så mysigt ni har det 💞 Hästarna är man ju nyfiken på , hoppas att några följer med hem 😊 Jag gick faktiskt till en mental tränare för några år sen , det ingick i ett samarbete jag hade. Det var intressant men jag tror att jag skulle ha större nytta av det nu än vad jag hade då. nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Tack söta <3 Lovar att berätta mer så snart jag kan 😉 Mhm, tänker lite i de banorna, jag med. Får sova på saken! nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Åh, underbara Lund 😍🙏 Fina ni är!
Spännande med nya hästar!!
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229