Snösöndag

Tänk att detta är livet. Att få känna sig så komplett och lycklig som denna senaste veckan. Helt underbart.

Veckan har varit fylld med ridning, hästar, jobb och livet. Det finns inte längre skillnad på jobb/ledighet utan allt som jag gör är jobb & samtidigt världens friaste ledighet. Att få vara sin egen chef och jobba för sig själv. Jobba stenhårt- för sig själv. Det älskar jag. det är min tid och min planering som gäller och det trivs jag med som fisken i vattnet. Jag antar att vi alla är olika och vissa människor trivs bättre med fasta rutiner, jobba hårt i veckorna för att sedan vara ledig på sina helger och ”unna sig” saker. Jag funkar inte så. Varje dag i mitt liv är fredag. Sen totalt sätt är det givetvis långa dagar, hårt jobb och just nu omöjligt att bara lämna höstarna för två dagar och åka iväg någon stans. Men älskar man det man jobbar med så behöver man aldrig jobba. Allt handlar bara om diciplin och planering. Något jag i naturen är bra på.

Anyway. Känns så humla kul att äntligen kunna leva mitt drömliv, ha eget stall och jobba hårt varje dag för att sätta snurr på det som förhoppningsvis kommer vara mitt liv fölr en lång tid framöver. Känner stor glädje och dedär riktiga drivet efter mer, mer och mer.Idag har varit ännu en härlig dag. Stallet hela dagen med några underbara, långa uteritter i snön. Helt underbart att bara galoppera på över de stora fälten och snön yr. Rafas kompis från Brasilien är här ett par dagar och de slog till med en stor grillmiddag, tog en paus för att fixa hästarna nu på eftermiddagen och sedan ska vi fortsätta grilla nu ikväll. Inte ens denna snön kan stoppa brasilianarna från att grilla - haha.


Imrogon är det full rulle igen med en morgon på galoppstallet, sedan ett möte och ridning här hemma.


Hur har er vecka varit? Har ni också massa snö precis som här?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Massa snö här med men ska komma regn i veckan så blir lagom roligt... Så sugen jag blev på grillat nu!!nouw.com/mariellefriman
stallhörnan
stallhörnan,
Snö, regn, minusgrader, plusgrader och blåst på tvären. nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229