Slut i rutan

Är jag. Vilken dag. 12 timmar med non stop fullt ös. I stallet vid sex, galoppbanan 8-10, hoppade samtliga hästar hemma, physio, 30 min kontorsjobb, vidare och rida en halvgalen Gem, trilla av i leran efter världens bocksprång, borsta bort gruset, sitta upp och risa vidare, köra hem & avsluta stallet. En bra dag med det jag älskar mest. Shit happens ibland, så är det bara.


Äntlogen har vår karusell tagit fart och saker och ting börjar verkligen röra på sig och hända. Spännande grejer väntar och nya utmaningar samtlidogt som säsongen närmar sig med stormsteg.Alla hästar hoppade riktigt bra idag på deras första hoppass. Enklare övningar och inget stort. Hästarna var alla ganska exalterade.

Vi började med vår favoritövning. Två bommar med ca 20 m mellan. Fokus på rakriktning, takt, rytm och balans. Alltid nyttig övning för att checka att hjälperna fungerar.

Därefter började Vi jobba hästarna på en 15 m volt med två kryss på vardera sida. Väldigt bra övning för att få pigga busiga hästar att landa och ”tvingas” fokusera på nästa uppgift.

Därefter jobbade vi vidare med ett varv på volten, ner över en rak linje med fem galoppsprång, tillbaka till galoppbommarna, byta varv över en liten studs och samma sak åt andra hållet. Lydnadsövningar.

Bra start för allihop och de ser alla fyra riktigt fina ut.Nu är det dags för en dusch och lite middag, sedan ska jag åka och ta en kaffe med Harriet, hon åker till Spanien snart i nästan två månader , så det ska bli kul att catcha upp innan dess.


Ha en härlig kväll. Kram på er.

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Glöm inte att andas och äta mat! ❤nouw.com/mariellefriman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229