Sista dagen 2019

Hey guys. Klockan är 7, jag är precis klar med morgon-mockningen och stallet. Det är dags för frukost för att sen åka till galoppstallet. Ska rida två och hålla lektion för chefens dotter för första gången. Ska bli kul att lära känna en ny elev. Alltid lika spännande.

Vid 11 ska jag & rafa iväg på ett möte hos en hästägare. Ska diskutera 2020. Känns lite läskigt att det redan är 2020 imorgon. Håller ni med?

I eftermiddag ska jag rida hästarna här hemma. Mina tre ska alla gå dressyrpass. Nu efter att de är tillbaka från semestrar relativt nyligen lägger jag allt fokus på grunderna. Gas/broms, låg form i balans och rakritning. De är alla lite extra pigga för tillfället så bara baserna är en utmaning. Jag brukar ha en checklista i huvudet hur jag vill ha hästarna i slutet av passet. När alla boxar är tickade så avslutar jag.Ikväll är det nyår. Vi ska till en kompis på middag och fest. Just nu är jag sjukt otaggad, jag tror jag börjar bli sjuk. Men vi får se vart dagen leder. Är övertygad om att jag blir mer sugen så snart dagen kommit igång lite mer.

Vad ska ni göra ikväll?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Cajsagill
Cajsagill,
Ajdå , hoppas du håller dig frisk 🙏 Jag ska också hem till en kompis på middag, ha en fortsatt bra dag och ett gott nytt år 🤩🥳nouw.com/cajsagill
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229