Shit, vad jag älskar mitt jobb

Vilken dag!! Började ute i stallet strax efter 6 efter en grötfrulle. Mockning och fodring innan jag körde till galoppstallet 7.30. Galopptränade två, höll en lektion och på hemvägen red ytterligare en från en kund. Alla hästar gick riktigt bra. Älskar variationen i mitt jobb!

När jag vara Hemma igen kom Leos ägare. Drack kaffe tillsammans och kollade när Rafa hoppade. Att jobba med ägare är verkligen en jätteviktig del i vårt jobb. Har haft denna hästen i ett år och han har gjort en fantastisk resa och utveckling detta året.


Därefter hoppade jag mina två. Shit vilka bra träningspass. Och tänk, tänk att världens bästa tränare råkar vara min pojkvän. Idag trillade en polett ned, särskilt med Zinnia. Hon är så extravagant och jag blir lätt passiv, sitter bara där. Tar inte tag i grejerna och ställer krav på samma sätt jag gör med Zed. Fick mig en aha- upplevelse idag och det var sjukt bra. Zinnia är verkligen något extra. Hon är magisk. Kan inte få ned mungiporna hur mycket jag än försöker när jag hoppar henne. I love my horses.

Resten av eftermiddagen gick åt att hjälpa rafa hoppa de två treåringarna & rida Alfie & göra stallet. En lååång dag har det varit men shit vad jag älskar mitt jobb.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

wilhelminalinnea
wilhelminalinnea,
Det låter fantastiskt!!nouw.com/wilhelminalinnea
brieditiseventing
brieditiseventing,
stallhörnan
stallhörnan,
Det låter härligt! Hur blev vädret?nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vädret idag? 🧐nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229