Seriesöndag

Söndag kväll. Regnet öser ner utomhus. Vi har precis avslutat stallet och ska krypa upp i soffan och kolla serier. Normalt sätt går vårt serie/filmtittande i slow-mo. Hinner med ca 5 min innan vi båda slocknar, hehe. Ikväll har vi en tidig kväll och vi är up to date med allt jobb så ikväll blir det mycket serier. Tittar för tillfället på en som heter ”The Fall”. Grymt spännande och bra irlänsk däckarserie. Kan varmt rekommendera!

Rafa har vart iväg och tävlat Leo, en av våra femåringar. Gick riktigt bra. 68% i dressyren och felfri hoppning och terräng. Jag stannade hemma idag eftersom vi hade två nya hästar som anlände. De nya hästarna ska vi rida åt en 17 årig tjej som pluggar och bara hinner rida på helgerna. En av hästarna är en döläcker 6 åring som ska ridas till och dem andra en superfin irländsk 3* häst. Rafa ska rida den unga & jag den äldre. Ska bli ett riktigt Spännande samarbete det här och kul att ha några hästar till i stallet.


Känns helt galet att det redan är söndag igen. Den gångna veckan har varit riktigt skön. Haft så bra balans mellan träning, hästarna har varit fantastiska , annat jobb ocj trevliga middagar och sådär. Uppskattar vartenda sekund.

Känner mig taggad som bara den inför kommande vecka. Måndag-onsdag kommer fyllas med träningar från morgon till kväll. Ev hopptävling på tisdag. På onsdagkväll ska jag äntligen flyga hem till Sverige. Ska hem för en långhelg och träffa familjen. Fy vad jag längtar!!!
Har ni några planer för nästa vecka?

PS. Vad tycker ni om min nya header??


??x/A 

Gillar

Kommentarer

dressyrmorsorna
dressyrmorsorna,
Haha, känner igen det där med serietittande o somna på bumsen! 😂nouw.com/dressyrmorsorna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229