Säsongen 2018s: ~LISTA~


Dressyrprogram: Raffi på Osberton. Ridbar, mjuk och elegant.

Hopprunda: Sky på Barbury CIC**. En sådan runda när det bara satt som en smäck.

Terrängrunda: Gatcombe park CNC* med Raffi. Utan överdrift mitt livs bästa terräng. Lätthet, små hjälper, rytm och flow hela banan runt. Får gåshud bara jag tänker på det.

Favorittävling: Barbury helt klart. Vackraste tävlingen jag vet. Allt pågår på engång och eftersom tävlingen hålls i en gigantisk svacka kan man se precis allt. Dessutom brukar det alltid vara strålande sol och vaaarmt. (I början på juli)

Största lärdom: Att skynda långsamt. Fick hem Raffi från Sverige i början på året. Var lite för ivrig och planerade för mycket. Flytten och miljöombytet påverkade honom starkt och jag skulle ha tagit allting långsammare och inte varit så ivrig. Lärde mig en läxa som jag påminde mig själv om när jag fick Alvin och det gjorde väldigt stor skillnad!

Mest imponerande: Alvin. På bara tre månader har han gått från en super grön bebis till en grym ung fälttävlanshäst fylld med självförtroende. Sättet han tagit träningen och tävlingarna imponerar mig!

Framtidshopp: Gem. Det svarta lilla stort jag la upp en filmsnutt på i förra inlägget. Om det var första gången på terrängbanan är jag sjukt nyfiken på hur hon kommer kännas på tävlibgsbanan nästa år! Det bådar gott.

Goosebumps: när Tim och Ozzie vann Burghley helt klart!! What a moment!!!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Bra lista som sammanfattade bra, kul att läsa 😀👌🏼nouw.com/elinswahnfhyr
maricalindberg
maricalindberg,
Brukar också följa orden "skynda långsamt" det hjälper faktiskt ibland 😊nouw.com/maricalindberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229