Sa någon OKTOBER?!


Första oktober. Wow. Snacka om att det går undan.
Vi har precis lämnat ett av våra stora mål för året bakom oss, nämligen Osberton Horse Trials. Raffis allra första internationella tävling. Efter inte mer än 8 månader i England som fälttävlanshäst. och Rafa och Falulahs första CCI** där de nailade sitt kval för Paramerican games 2019. I vi hade sjukt bra teamwork och jag kan inte vara nog tacksam för att ha min egen pojkvän som tränare. Guld värt alltså.

Nu är vi återigen tillbaka på hemmaplan och det slog mig att det redan är oktober. Har en väldigt händelserik tid framför mig just nu. Efter att ha flyttat ut ur min lägenhet imorgon (flyttkaos DE LUXE!!) så väntar ett spännande möte senare i veckan. Stora förändringar som väntar och jag är extremt förhoppningsfull. Lovar att dela med mig till er snart!!!

Min måndag är i full gång. Åkte tidigt till stallet för att packa upp lastbilen och ta en av chefernas höstar till veterinären. Därefter uteritter med Sky och Alvin i morgonsolen. Nu blir det en tur till galoppbanan med Tims Pau-häst och sedan ska jag köra med en på terrängträning. Sedan efter en lång dag på stallet blir det flytt till hela slanten. Ska i princip tömma lägenheten på ALLA mina grejer och städa. Puh!!! (Hade betydligt hellre suttit och ridit 10 höstar till 🙈)

Vad har ni för er den kommande veckan?
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Emma_nyman
Emma_nyman,
Åh vad jag relaterar, flyttade förra månaden och det känns verkligen såååå trögt att packa ner/städa... Man får påminna sig själv om det nya stället så blir det lite enklare!
Jag kommer väl mer eller mindre bosätta mig på universitetet denna veckan så mycket som ska göras.. Ska försöka klämma in stallet nånstans där också😅
nouw.com/emma_nyman
stallhörnan
stallhörnan,
Flyttstäd....det tråkigaste som finns!😖nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229