Rehab, missat flyg & hopptävling

Vänner, hej! Okej, klockan är inte ens sex på morgonen och jag har precis kommit hem från Heathrow där jag lämnat min kompis Alma som varit här från Sverige i helgen. Egentligen skulle hon med ety flyg igårkväll, MEN pga en stor olycka på motorvägen där vi satt stilla i en hel timme så MISSADE HON PLANET, med TVÅ minuter. Så hemskt. För att pigga upp stämningen tänkte jag bara tänk vilken rolig historia för våra eventuella bröllop i framtiden. Och givetvis - vilken tur det inte var vi som var i olyckan....!

Har någon av er missat ett flyg? Inte jag, bara varit sjuukt nära flertalet gånger.

Men men, förutom detta har vi haft världens bästa dagar tillsammans. Först ett Londondygn, sedan hem till vår gärd, var på brasiliansk middag i söndags kväll, på hopptävling igår.


Efter ettt dygn i storstaden, ren och med fina kläder ÄLSKAR jag verkligen att komma hem och sätta på stallkläder och mysa ute i stallet. Igår var vi som sagt på hopptävling , eller mer träningstävling egentligen. Hade Leo och Alvin med oss. Båda gjorde två fina felfria rundor. Kul att komma ut förutom att kroppen kliar av att inte få rida skälv än. Fy vad jag saknar det nu.

Var hos sjukgymnasten igen igår eftermiddag. Gick riktigt bra! Kan nästan gå nu, fastän att jag inte kan sträcka benet helt ännu. Det är nästa grej som måste rättas till - sen borde jag kunna rida igen! CAAANT WAIT!!!!

Hur är allt med er? Tycker ni också att det känns som måndag idag och inte tisdag?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Håller tummarna för att återhämtningen går snabbt!www.theresemolander.se
brieditiseventing
brieditiseventing,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229