Raffi, Rafa, Alvin, Alfie och lilla jag på tävling

Hemma på stallet igen och har precis stoppat i mig lite lunch. Tog med mig Raffi & Alvin på hopptävling idag. Syftet, som jag nämnde tidigare i morgonens inlägg var följande:

Alvin: att få mer rutin, komma hemifrån och till en tävlingsplats samt att få fler språng i kroppen. Är inte van som fälttävlansryttare med så många språng. Vi har normalt mellan 9-12 och här var det hela 15. Så en bra konditionsträning och nyttigt att bara ligga och ”mata” hinder. Alvin gjorde en väldigt fin runda, tyvärr första bommen ner men resten felfritt och en väldigt fin runda. Sakta men säkert börjar jag lära känna honom.

RAFFI: för Raffi var syftet med dagen främst att testa ett nytt ben , ett baby-gummi pelham. Men även att rida en hopprunda dagen efter ett galoppass. Tror att vi slog till med den bästa rundan vi någonsin gjort för att vara ärlig. Bettet kändes bra, kunde landa, lägga om skänkeln och rida honom rund, i rytmen till nästa hinder. Och lika så med honom, bara mata språng. Hoppade en felfri runda med väldigt bra spänst. Nästan så han kändes ännu bättre i sin hoppning när han fått springa av sig lite dagen innan.

Raffa var också där med sin Alfie (gissa om de mixade ihop våra namn eller- alfie, Alvin, Rafa och Raffi haha....). Även han gjorde en superfin runda. Så galet kul att se hur han ändrat en stoppmaskin till en hoppmaskin på bara ett par månader. Impad.

Näni, det var allt för nu. Vi hörs snart igen!
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Så roligt! Grattis till er båda! nouw.com/stallhörnan
envanligdagpalandet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229