❤️ QUEEN ❤️

Godmorgon från ett frostigt England.

Alltså Queen. Gick och såg den nya Queenfilmen Bohemian Rhapsody igår. Väldigt välgjord, bra, stark, känslosam och häftig film. Det var en tanke som väckes hos mig när jag satt kvar och lyssnade på ett av deras mästerverks medan eftertexterna rullade - hur sjukt lätt det är att bara vilja ha mer och mer och mer och mer och mer och glömma bort det som är viktigt i livet. Sorgligt nog har allting ett slut. Jag själv är en sjukt målmedveten och driven människa som alltid vill ha mer.

Något jag tog lärdom av från den här filmen är hur sjukt viktigt det är att njuta av resan. Må Inte alltid vara den mest glamorösa hela vägen men den utgör basen från vad som komma skall. Så till mig själv och alla andra målmedvetna, drivna människor - glöm inte att ta en minut, ta ett andetag och se hur långt du faktiskt har kommit och allt det du redan har. Njut av det för ett slag och sedan kriga vidare.

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Jag är så sugen på att se filmen. Det skadar inte att stanna upp och vara tacksam för det man har. nouw.com/stallhörnan
KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Tur för dig att du inte spoilade, för jag är såååå taggad på denna film!😍 Förväntningarna är skyhöga😂nouw.com/karolinajonsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229