Pepptalk

Vaknade tidigt igen i morse, var uppe redan 04.30 - börjar bli en vana nu, helt klart! Fixade stallet och hjälpte killarna att göra iordning hästarna för tävling, de körde vid 6, jag fortsatte pyssla med stallet, åt frukost och tog Raffi på en underbar uteritt i morgonsolen. Nu en joggingtur innan jag åker med en av våra ägare till tävlingen. En härlig start på söndagmorgonen. Älskar verkligen tidiga morgnar, att vara i stallet ensam och gå och pyssla och fixa.

När jag var ute och red i morse funderade jag över en grej, hur extremt lätt det är att jämföra sig med andra. Hur man jämt ser på sociala medier hur himla bra precis alla andra är. Denna sporten är nog en av de svårastse i världen, folk verkar vilja bygga någon slags drömliv på sina sociala medier som tusentals människor ser. Men de mindre fantastiska erfarenheterna, filmerna, bilderna är det minsann ingen som delar med sig av. Jag är likadan. Inte är det så kul att lägga upp bilder på när man gör dåligt ifrån sig, det är ju framgång vi alla vill nå? Eller åtminstone lycka.

Jag tror att det är viktigt att komma ihåg detta ibland. Inte jämföra sig och se ner på sig själv för denna sporten är inte lätt och en spikrak resa för NÅGON. Alla har olika utgångslägen, inte minst ekonomiska förutsättningar. Men en sak är säker vilja och Kunskap är något som INGEN kan ta ifrån en. Varje gång man fattar beslutet att fortsätta kämpa ligger man före alla de som ger upp. Så alla ni lika hästgalna som jag, keep working hard, var envis, tro på dig själv, ha självförtroende och var ödmjuk!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229