Party night utöver det vanligaAlltså ja, gårdagen var 👌🏽!!! En riktigt tjejig eftermiddag. Efter ett glasstopp på en galleria med Caca gick vi till en riktigt härlig salong och fick naglarna fixade och de gjorde hennes hår inför kvällens fest. Verkligen ett sjukt lush ställe med ett stort gäng helt underbara tjejer som jobbade och skämde bort oss. De var sååå fascinerade av mina blå ögon och blonda hår hahah. Trots att jag inte förstod vad de sa så verkade de supergoa och grymma på sitt jobb.
Direkt efteråt gick jag för att möta Rafas mamma och träna en timmes pilates. Skönt att få jobba och rasta kroppen lite. Mår bäst då.

Vidare hem för en dusch innan en tjej kom för att göra vårt hår och smink. Bortskämda eller vad?? Tjejen var så himla gullig och duktig och gjorde både mig, Rafas mamma och mormor SÅ himla fina.Vid 9 tiden åkte vi till Cacas skola där de höll en ceremoni för alla studenterna. Ett par timmar senare åkte vi vidare till festlokalen. Och alltså WOW. Vilket ställe. Livemusik, uppträdanden, superfint dukat, underbar mat, typ sushi och chark och ostar, vin, drinkar, en helt amazing stämning och bara allt och lite till.


Dansade till klockan 4 på morgonen , små barn, föräldrar, studenter, vänner, morföräldrar. Alla är med tills att lamporna släcks ned. Helt fantastisk stämning.Vaknade efter 12 idag (tror nog aldrig det har hänt förut haha), lunch med familjen och nu är vi på väg till paintball. Ska bli rätt skönt att få bli lite skitig och svettig efter en lång natt som prinsessa på festen. #therealme

/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Wow vilken dag 👌 Och himmel vad snygga ni är 😍nouw.com/fia_jungdalen
Ellen- tävlingsryttare
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229