Påfyllning av erfarenhetsbanken

En dag att lägga in på utbildningskontot. För att vara helt ätliga med er så tycker jag inte att dagens terrängbana höll en särskilt bra standard för en 100 klass. Har ridit mååånga klasser på den nivån och jag måste säga att svårighetsgraden rent tekniskt mer matchande en 1* klass....
Vill inte va den som är den, men för en höst som gått en terräng tidigare i sitt liv tyckte jag att 7 kombinationer, varav 2 vatten med smalhinder både i och ur samt ett väldigt väldigt litet ”ugglehål” var aningen för bra. Lilla Alvin förtjänar en stor eloge för dagen. Ett par gröna frågetecken uppkom men han lärde sig otroligt mycket och försökte sitt allra bästa hela vägen igenom.

Det positiva att ta med oss från dagen var dock vilken sjukt bra träning han fick på nya hindertyper. Han höll modet uppe och hoppade med stor glädje - allt som han faktiskt förstod.

Ett par dygn i hagen med gräs och vila är nu välförtjänta innan vi tränat vidare mot nästa utmaning.
För egen del blir det galoppträning med Raffi, packa ur lastbilen , åka och rida gem och sedan middag med Rafa. Härligt slut på en härlig vecka. Och vet ni vad? Bäst av allt är att jag slagit personbästa och inte haft en enda såndär hemsk mental dipp på ELVA dagar. Det gör mig nog gladast av allt.
Ha en fin söndag på er <3
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Underbart att ditt mående är så mycket bättre nu ❤️nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
❤️❤️❤️❤️nouw.com/brieditiseventing
Emma_nyman
Emma_nyman,
Härligt att det gick bra trots den oväntade svårighetsgraden!nouw.com/emma_nyman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229