Over the moon - dagens tävlingNailed it!!!! Sitter och sjunger i lastbilen - non stop i två timmar på väg hem från Upton House horse trials. Fy bubblan vilken dag alltså.


Dagen började tidigt. Var uppe innan 6 för att packa iordning grejerna inför tävling, äta frulle, vattna mina jordgubbar, plocka iordning och kolla Oljanoch däcken på Doris. Jobbade sent på puben igår så jag valde att sova direkt och i stället vakna tidigt.
Nere på stallet vid 7 för packning och fodring. In med hästarna och fodring och klockan 7.30 satt jag på första hästen. 5 hästar. 3,5 timmar. Fick hjälp av tjejerna på stallet att få hästarna iordning och det gick minst sagt på löpande band.
•Sky var först ut och han gjorde ety fantastiskt dressyrpass. Vidare träning på det 3* programmet och byten etc.
•sedan tog vi ut två bebishästar på terrängbanan och introducerade upp- och nedhopp samt diken. Gick mycket mycket bra. Så himla kil så fort bebisarna lär sig! •Därefter dressyr på 6-åriga Happy som tränas inför unghäst VM.
• nästa ut var 3-åriga Della. Övade på att fatta galopp samt travbommar för första gången. Guldstjärna till henne, helt klart!!
• sist men inte minst - bompass på Eddie som ska gå nations cup i Aachen nästa helg. Jobbade med upphöjda travbommar samt att växla antalet galoppsprång mellan två bommar på långsidan. Så fantastiskt cool liten höst dedär alltså...!

Väl avsutten från sista hästen stod Raffi knoppad och redo för avfärd. And off we went. Mot Upton House.Raffi gjorde i vanlig ordning En fin dressyr. Trots typ en miljon flugor som kittlades på hela kroppen höll vi ihop det bra nog till 74 %. Nice 😎

Direkt vidare in på hopparean där vi nailade en klockren felfri runda. Och sist men inte minst en felfri terräng. Första nationella 1* och den satt som en SMÄCK!!!! Tog min tid och fick en del tidsfel - annars hade vi vunnit.... men viktigaste av allt var den MAGISKA känslan vi hade runt banan. klapp på axeln till både mig och Raffi!

Nu blire middag och sovdags. Tidig morgon på galoppbanan med Sky imorgon. Älskar livet !!!

xxx/A

Ringde mamsen first thing - i vanlig ordning - och vi både var överens om att det måste varit hennes ridning på honom förra fredagen som gjorde susen....!!

??x/A 

Likes

Comments

Emma
Emma,
Men wow, grattis!
maricalindberg
maricalindberg,
Häärligt, grattis! 😃nouw.com/maricalindberg
Write a comment...
IP: 82.99.3.229