Onsdagkväll

Tisdag kväll. Sitter hemma med Raf och vår kompis Max, som jobbar för Tom Mccuen. Har chill musik på i husvagnen och sippar på vars en öl. Perfekta avslutet på dagen. Idag har varit en lång men rolig dag. Jag och Raf jobbade oss genom16 hästar i morse. Stela, styva ben och rygg nu haha. Åkte och handla käk på vägen hem innan vi red ut våra hästar. Vid tre åkte jag vidare och red Gem igen. Hon var betydligt bättre idag och jag satt kvar hela tiden, haha! Ser fram emot att fortsätta med henne nu i vår. Jag tror verkligen att hon är en oslipad diamant... ska försöka få till lite filmer till er.

Väl hemma fortsatte vi med stallet, mockade och fodrade, hade ett spännande ”snack” med Mark. Därefter Office jobb. Några spännande kontrakt att avsluta, tävlingsplanering och några fakturor att betala. Love it. Det känns så riktigt nu. Vidare snack och planering med Raf innan Max kom. Är så Spännande att vara igång på riktigt äntligen.

Imrogon ny dag på galoppbanan, möte med banken, rida våra hästar här hemma och annat fix. OCH så kommer Alviiiiiiinnnn!!!! Fyyy vad jag längtar efter honom.


Ha en skön kväll fina ni. Nu middag med boysen och sedan ett par andra datorjobb. Sen kommer jag garanterat sova som en stock.Följ dessa pinglorna på instagram!!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Låter som en tuff dag men härlignouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229