Ny häst i stallet & ett spännande möte

Oj vad det är tomt här på bloggen. Denna veckan har startat full on!!! Hästar dagarna i ända, bilen har dött (suck) , middagsmöte med två personer som hjälper oss med vår business, middagar m vänner, mer hästar, tandläkaren ute, hämtat hem en ny häst, försökt hunnit städa hemma inför att ha gäster ikväll, tvätt, osv osv osv. Väl hemma och klar för dagen har jag kollapsat på nolltid för att vakna igen vid 5.30 dagen efter.
Anyhow. Hästarna mår bra. Mina två fick två lediga dagar efter tävlingen i lördags. De var båda väldigt trötta efter en lång dag på tävling. Igår red jag ut dem och de var minst sagt pigga& glada. Idag blir det dressyrjobb.

Vi har fått in en ny häst till stallet. En 7 årig svart liten valack till försäljning. Han kom igår och var helvild till en början i ny miljö (har aldrig lämnat uppfödarens gård förut). Valde att longera honom igår så han fick bralla av sig. Det gjorde honom gott och han var betydligt lugnare i stallet efteråt. Idag ska jag rida honom. Ska bli kul!Imorgon har vi ytterligare en ny häst som kommer, mer om honom kommer. Verkligen kul att det rullar så bra med hästarna & stallet nu.

I måndags hade vi tandläkaren ute. Varje vinter kollar vi alla hästar. Nu i år hade vi fyra hästar som aldrig blivit gjorda så det var minst sagt välbehövligt! Hur ofta har du tandläkare åt din häst?


Igårkväll gick vi på middagsmöte med en kund vars hästar vi tränar. De driver ett företag där de hjälper andra företag att förbättras. Verkligen nyttigt. Diskuterade hur vi lägger upp Vår tid, vad vi prioriterar. Målsättningar, att sätta mål ekonomiskt också. Verkligen ett superbra möte med många bra tankeställare. Jag & rafa har fått i läxa att sätta oss ovh skriva ner våra långsiktiga mål - livsmässigt, ekonomiskt, tävlingsmässigt. Sedan ska vi ha ytterligare ett möte och bygga på planer. Väldigt nyttigt att få lite struktur på dessa bitarna.


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Låter som en härlig vecka, trots intensiv! Spännande med nya hästar😍
nouw.com/ebbasalomonsson
lindasoderholm
lindasoderholm,
Vi brukar kolla tänderna 1 gång per år 😊
nouw.com/lindasoderholm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229