Närmar mig slutet på kapitel #?


Nä ni, nu går det inte att kolla på Kenzas bedjande blick i uppkrupen i sängen längre.

En lååång, produktiv dag med 8 hästar ridna som slutade med en aningen känslofylld kväll här hemma. Har för ovanlighetens skull inte haft dator, tv, musik eller mobilen på eller tillgänglig. Har varit sjukt skönt måste jag säga.

Mitt kvällspyssel var inget mindre än att börja packa ihop alla mina grejer som jag samlat på mig under dessa tre åren jag varit i England och bott i min fina lägenhet. Sorgligt? Ja. Mer om vart jag ska ta vägen härnäst kommer jag att dela med mig om snart, men en sak kan jag tala om - utrymmet jag kommer att ha kommer förminskas extremt mycket... så rensning är ett måste.

Hittade gamla brev, kort, bilder, spel och notiser från hela min tid här och minnena kom rusande till mig. Wow. Dessa åren och alla de timmar jag spenderat i denna underbara lilla lägenhet utgör ett kapitel i livet som förändrat mitt liv. Från en ung, tokig, sprallig, överenergisk 18 åring till en vuxen (i alla fall nästan) kvinna som närmar sig sina drömmars drömmar, har funnit kärleken i sitt liv och har en liten hund. Vilken resa. Och vilka fantastiska minnen. Wow. Inte är kapitlet slut ännu men det är närmre än någonsin. Livet. Wow. Känner jag mig inte levande nu så vet jag inte vad livet är.

Min lilla älsklings valp ligger och snarkar djupt under täcket här bredvid och ögonlocken börjar bli tunga. Godnatt på er kära vänner. Vi hörs snart igen.
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Woooooaaaa! Vilken cliffhanger 😀👏🏻nouw.com/mariellefriman
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
WOW vilken resa du har gjort i livet redan 😃 Väntar med spänning på vad du kommer att göra här näst 😊nouw.com/sandrachorsell
brieditiseventing
brieditiseventing,
ganska kul att sätta sig och se tillbaka ibland! Men längtar efter framtiden 🤗nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229