När ska det vända...?!

Hej från en sängliggande sjukling...

Snart får jag tuppjuck.... när ska denna otur ta slut? Först hjärnskakning, sen knäskada, sen avtrillning sen influensa. Vill bara kunna jobba och träna ordentligt!!

Har gjort så gott jag kunnat med hästarna idag och sovit därimellan. Red ut Mina två på lättare uteritter, förhoppningsvis ska jag vara kry nog att träna dem ordentligt imorgon.

Den nya killen, Nigel, longerade jag bara idag. Mycket nytt för honom med flytt och sådär. Känner igen min första ponny i honom så mycket. De är båda två skygga irländare som behöver tid för att bygga upp förtroende. Spenderade mycket tid med honom lös i boxen. Tycker det är mycket bättre att ha dem lösa så att man kan prata samma språk på samma vilkor, om ni förstår vad jag menar. Han verkar vara en riktigt fin häst i alla fall och jag ser verkligen fram emot fortsatt jobb med honom.


.. klockan är halv nio och jag borde försöka få i mig lite mat. Killarna stack iväg på middag men jag fick tacka nej och stanna hemma i sängen. Måste få i mig någonting i alla fall innan jag sover vidare.

Önskar att vakna upp frisk imorgon bitti..

En underbar bild på Raffi från i lördags får pigga upp stämningen!

Chao! x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Åhhh, krya på dig! 🤧😵nouw.com/stallhörnan
Hästsurr
Hästsurr,
Krya på dig. nouw.com/hästsurr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229