mysonday

Måndag kväll är här - dagen har susat förbi snabbare än vinden. Vaknade tidigt av mig själv och stack på en kort springrunda i backarna. åkte sedan tillsammans med mamma & pappa till stallet för att flytta alla grejer. Snyft. Sjukt sorgligt att lämna stallet helt och hållet. Har inget kvar på gården jag och mina hästar bott i mer än tre år. Känns sukt skumt att inte längre vara en del av team Price.


Åkte hem till Badgerstown med alla grejer och sedan vidare till ett mysigt café för lunch innan vi åkte förbi Sky och Raffi där de går på bete sedan i fredags. En GIGANTISK hage i en dal går dem tillsammans med två äldre herrar. Inga skor och bara natural. Så himla härligt. De kom glatt och mötte oss (och en stor påse morätter) när vi kom. Så himla mysigt att se dem och kul att se att de verkar trivas så himla bra. Det blir åtminstone en tur dit om dagen nu innan jag åker till braisilien på fredag. Tjejen som äger de andra hästarna åker också upp dit en gång om dagen och ska hålla koll under tiden jag är borta. känns bra <3Åkte därefter direkt vidare till Gem tillsammans med mamma. Gems matte och husse har precis fått bebis så hon har gått ute på bete sedan en vecka tillbaka. Hon trodde nog att det var semetser som väntade och var inte helt nöjd med att gå in på ridbanan igen haha... Men när hon väl kom igång jobbade hon riktigt bra. Ska bli kul att se hur hon känns imorgon.


Hem till mamma och pappas mysiga hotell där vi tog en kopp te och bara la och mös hela eftermiddagen. Fick gjort en del ekonomigrejer, bloggjobb osv. Grymt skönt då vädret ute är grymt kallt, blött och blåsigt, typ lika som i min husvagn haha. Så jag flyttar in på hotell med mamma och pappa i sället tror jag haha..


Snart dags att kliva upp och vakna igen för att åka till min favorit resturang -vår indier precis bredvid Badgerstown där jag bor. Imorgon sedan blir det vidare pyssel hemma i husvagnen, rida Gem, träna sedan shopping och biokväll. Önskar att mamma och pappa alltid var här <3Vi hörs,

x/ Amanda

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Vilka underbara hagar! nouw.com/stallhörnan
catten
catten,
Hagen är ju fantastisk! 😃nouw.com/catten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229