Mitt i veckan update

Är härlig onsdag i full gång. Min dag började med ett träningspass hemma på vardagsrumsmattan följt av en stor frukost. Åkte ner på stallet vid 7 och började med att ta in hästarna från sina hagar. Vid 8.30 satt jag på första hästen, 2*-winner Hester. En av Jonelles 8 åringar. Ett DÖ-LÄCKERT grått sto. På dagens schema stod hoppning. Jobbade med en studsövning på volt. Har filmer som kommer upp senare tillsammans med mer förklaring av övningen.
Efter hester satt jag direkt upp på Alvin . Han fick en något förenklad version av övningen men var riktigt duktig. En rättså svår övning för en så stor och grön häst som honom. Men han har verkligen en underbar inställning och försöker sitt allra bästa. Kommer film även på honom!

Ett kort fikabrejk med två kokta ägg och en påse naturella nötter innan jag körde Iväg till galoppbanan med Jonelles WEG-häst Molly. Hon är som en trimmad Ferrari... Coolaste känslan någonsin.

Nu är vi precis hemma igen, av med isskydden och lunch för Mollys del och själv ska jag fortsätta att rida. Först blir det galoppträning med Raffi och därefter ännu lite mera hoppning med 6-åriga Kalypso.

Idag är verkligen en sån hemmadag som jag bara älskar. Im on a roll!! Ikväll blir det extrajobb på puben. Inga problem att jobba hur mycket som helst när msn jobbar med det bästa man vet!!
Håll utkik på bloggen under dagen - hoppfilmer är på GE!

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vilken härlig dag 😀👍nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229