Mind control - fokus TÄVLING

Snacka om att vara on a roll...!! Livet är minst sagt sjukt händelsefullt just nu. Stora förändringar håller på att ske, jag packat ihop mitt hus, städar, packar och planerar inför veckan som väntar på Osberton med stora tävlingar. Och på det förväntas jag av mig själv att leverera mitt allra yttersta på hästryggen många timmar varje dag.

Jag trivs i perioder som denna och får en extrem energikick av dem. Jag vet att det är tackvare perioder som denna som jag växer och kliver ett steg ännu närmre mina drömmar.

Men även i perioder som denna så påminner jag mig själv om att emellan åt bara sitta tillbaka. Vara ensam i tystnad och bara landa. Påminna mig själv att njuta av resan jag genomgår och vara tacksam.

Från högt tempo många långa timmar om dagen , som jag verkligen bara älskar, så behöver man ibland ta ett steg åt sidan och bara se på livet från ett perspektiv.

I skrivande stund är lådorna packade med alla mina ägor hemma i lägenheten, lastbilen är redo för avfärd klockan 05.00 imorgon, Raffi är i hagen, badad och groomad inför trot up imorgon och alla höstar är ridna för dagen.

Nu släpper jag allt vad gäller flytt och lägger allt mitt fokus på veckans tävlingar för att göra bästa möjliga ifrån mig i helgen.

Hur funkar ni? Mår ni bättre eller sämre i händelserika perioder i livet? Berätta!

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
fina bilder!!www.ridbyxor.eu
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vilken underbar bild 😍 Stort lycka till nu ✊️ Jag trivs nog som bäst när dom intensiva perioderna blandas med nån lugn vecka däremellan. nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229