Min utrustning
Sadlar: Har lyxen att rida i två Butet sadlar. En monoflap, xc sadel och en dressyrsadel. Stormtrivs verkligen i mina sadlar. Bästa jag någonsin suttit i. Tim och Jonelle rider i samma så oavsett om jag rider deras eller mina hästar så är jag bortskämd som tusan. Tycker dock att just sadlar är väldigt viktigt med bra kvalitet och passform.

Träns: mitt favoritträns är mitt Aachen träns från D’yon. Det är verkligen så fint. Rider ca två hästar med det om dagen med det och det är fortfarande som nytt 18 månader senare. Pure quality!! (Dock putsas det noggrant varje dag)
Rider även en del i Horsewares Micklem träns. Tycker detta är väldigt bra för unghästar. - bara inte lika snyggt och stilrent som Aachentränset tycker jag.

Tyglar: Har flera par men favoriterna kommer helt klart från Schokemöle. Ett par tunna gummityglar. Föredrar tunnare tyglar!

Schabrak: hm, kommer inte riktig ihåg vad de heter just här och nu, men det är ett brittiskt märke. De är väldigt formade efter ryggen och manken med fårskinn där sadeln ligger till. Toppen på vintern med känsliga pälsar som lätt får skav. (Sky, host host...) juste!!! LeMiux eller något sånt.

Benskydd: till vardags gillar jag Mark Todds, simpla ”working boots”. I Terrängen rider jag med Premier Equine som har fungerat toppen. Banhoppningen har jag inga riktiga superfavoriter, tips?? (Rider med eskadron oftast)

Täcken: premier Equine helt klart. Hög kvalitet, håller lääänge, varma, bra passform och prisvärda.


Vad änvänder ni till era hästar?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Fin utrustning 😊nouw.com/simonandersson
MayaJuuti
MayaJuuti,
åhhh är så sugen på att göra ett liknande inlägg. såå kul. älskar att se vad andra använder 😊nouw.com/mayajuuti
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229