Min helg

En klapp på axeln åt mig själv idag. Har varit riktigt produktiv idag. Mina hästar fick en ledig dag så jag skulle få undan en massa jobb som väntade. Så efter att stallet var klart och galopphästarna ridna satte jag igång, överallt och ingenstans. Tvätt, byta sängkläder, städa, rycka manar, tvätta bilen och lastbilen, mocka skritten & hjälpa rafa med en häst. Full rulle och sjukt skönt att få fler småjobb undanstökade. Älskar verkligen sånna här pysseldagar emellanåt, jag ser det inte som jobbiga jobb, jag vet hur grymt bra jag mår när de är gjorda. Älskar att jobba när det är rent och snyggt och hästarna och livet är i ordning.

Ikväll blir det årets första grillmiddag hos Marcio, som också rider i Brasiliens landslag. Imorgon en lugnare dag. Tänkte fodra & sedan gå in och läggs mig igen ett par timmar innan vi tar stallet. På eftermiddagen har jag tre lektioner och sedan det vanliga i stallet på eftermiddagen. En relativt lugn dag alltså. Det ska bli skönt!!

En tjej som har satt ribban högt och jobbar hårt vartenda dag för att nå dit. Min motivation just nu!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sunday


God kväll söndag. En morgon i sängen fylld med tankar och skrivandes på datorn. Hade ett viktigt inlägg att skriva och kände ett stort ansvar i det jag skrev. Rafa och Kenza låg och sov vid min sida medan fingrarna gick loss på tangentbordet. Att skriva är det allra bästa sättet att bearbeta saker och ting.

....Som ni kanske förstått blev det ändrade planer i helgen och tyvärr inget London och Camebrige för min del. Ganska skönt för att vara helt ärlig. En mysig filmkväll hemma igår och en riktig fixardag. Efter en stor omelett till brunch åkte jag in till stan och handlade lite grejer till min Walk-in closet. Några nya hyllor osv. Bilder kommer när stället inte längre ser ut som ett bombnedslag, lovar! Riktigt mysigt att bara gå runt och pula och fixa i sin egen takt faktiskt.
Under eftermiddagen körde hjälpte jag en god vän att transportera en häst och sedan kom Gem till Badgerstown för premiär på terrängbanan. Efter en hel inne-dag finns det inget bättre än att komma upp på hästryggen - allra helst på terrängbanan!

Nu en dusch och ikväll blir det middag på favorit indian-resturangen med brasilianarna. Nice. Treat yourselves darlings. Its only Sunday once a week <3
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer