Mental träning?!?

Har haft ett par busy dagar hemma. Kul & mysigt som bara den. Mys med familjen, morgondopp i havet, träffat två bästisar, kollat på massor av hästar och gått på introduktionsmöte hos en mental tränare.

Det är verkligen så himla fascinerande med mental träning tycker jag. Hur man kan påverka sitt mentala för att få ut det maximala av sin potential. Jag tror helt klart att detta är något för mig. Sen kommer nästa fråga in i bilden. Är denna investeringen värd att göra just nu? Det är extremt mycket pengar och jag vet inte om just nu är tiden att investera i detta? Jag tävlar inte på Max och är inte lika ofta i ”riktiga” tävlingssituationer. Eller är det nu som det är bra att börja? Som ryttare är resultaten resultat på hela livet typ, allt runtikring spelar roll. Är kluven och vet inte om jag ska sätta igång och satsa på detta just nu eller inte? Har någon av er några erfarenheter? Vad hade ni gjort?

Anyway, är Tillbaka hemma i England och tempot är max. Sen jag kom hem för inte ens ett dygn sedan har det gått i 190. Förutom stallet här hemma har jag jobbat extra på puben och ridit kunders hästar. Idag satt jag på första hästen klockan sex och hela dagen är bokad. Ridning här hemma, kunder på saluhäst, ny häst som kommer i eftermiddag och två lektioner efter det. Ikväll väntar yogapass och en tidig kväll i sängs.


??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Jag tror mental träning/inställning är jätteviktigt oavsett vilken nivå man befinner sig på. Jag tror också det är viktigt att portionera ut sin energi så den räcker till allt man vill/måste göra. nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Tror jag också, tänker bara att det är så mycket pengar så jag vill göra det i en period när jag kan få max ut av det. 😊 nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229