Måndag, poddinspelning & ny häst

Godmorgon. Wowzers vilken dag vi hade igår. Fick så mycket gjort & dage gick i ett. -

- HÖJDPUNKTEN! En ny häst kom till oss. King K från Sverige. Så himla vacker häst!!! Ska bli riktigt kul att bekanta sig med en ny häst. När han kom hem fick han gå ut i hagen tillsammans med Nigel som var ledig efter tävlingen igår. Så himla skönt för dem att få gå ut och rulla sig och äta när de rest så långt. Tänker låta honom vara ute i ett par dagar och hämta sig efter resan.

- En häst klippt Falula som förhoppningsvis ska åka till Peru om några veckor behöver vänja sig vid att vara klippt. Att gå fälttävlan i Perus värme är annorlunda från England, helt klart!

-Fick organiserat foderrummet+ alla täcken. ÄNTLIGEN var det dags att göra iordning vår 10 box till en häst. Har använt den boxen till förvaring, förvisso varit bra men betydligt roligare att fylla den med en häst!

- Red fyra. Red ut hela gänget. De flesta har haft hela helgen ledigt, till och med alla bebisarna är så himla duktiga och sköter sig perfekt trots att de är lite pigga. Måndagar brukar vara vår planeringsdag och vi kollar hur alla hästar ser ut i kroppen lite extra. När man rider ut tycker jag det är perfekt att ha “möte” och fundera över dessa grejerna.

- poddade med Jossan. Alltid lika mysigt. Den här veckan hade vi ett så himla mysigt avsnitt. Snackade från början till slut i princip bara om hur mycket vi älskar hästar. Kommer på Spotify snart.

- handlade, vet inte om det bara är jag, men jag älskar att handla - haha! Tycker det är så himla kul att planera mat osv. Någon som håller med? Brukar ni tänka på exakt vad ni ska köpa innan ni åker och handlar eller bara ta det som det blir?

- gick på fin middag med ett stort gäng brasilianare. Det känns lite som det kokar i deras läger nu inför Pan-am. Det är allt de prtar om och det var mer som ett möte än en middag. Men såklart väldigt trevligt och ett underbart gäng verkligen!


Hur såg er måndag ut? Hade ni mycket att göra eller någon som gått på semester?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag jobbade 7-20 vilket var galet drygt , red en pigg Lima och promenerade min lilla bebis som börjar bli stor tjej nunouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229