LÖRDAG, hoppning och WEG såklart


Godmorgon. Det verkar bli ännu en såndär magisk höstdag. YES.
Vaknade med en skön känsla i kroppen i morse. Sov många timmar och fullt laddad med energi från den hektiska gårdagen. Var inte klara förrän 8.30. Efter att ha ridit Marcios 5 efter jobbet kom Gems ägare med henne till Badgerstown.

Första gången hon var iväg hemifrån och hon skötte sig mycket bra. Se filmen nedan!!


Idag har vi en välförtjänt lugnare dag, både jag och Raf. Ska rida hemma och sen faktiskt från klockan 4 och framåt bara ligga på soffan och heja på vårt team på weg. För er som inte är så insatta så har fälttävlansryttarna gjort sin dressyr så här långt. Tim på 73%, Jonelle på 70% och Marcio på 71%. Inte så pjåkigt va??
Och måste ju så klart nämna team Sweden. Såg tyvärr inte alla, men det jag såg imponerar. Tycker för varje mästerskap att vårt svenska team höjer ribban. Verkligen motiverande och kul för framtiden. En dag tänker jag minsann också vara med!!

Idag väntar det spännande terrängmomentet . Det är rysligt tätt i toppen och vartenda sekund kommer att vara viktig. Glöm inte att kolla ikväll!! Start klockan 5 i eftermiddag (er tid)

Nu är hästarna inne och har fått frukost och det är dags att köra igång dagen här. Vi hörs senare & ha en fin dag! x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

MariamaMbye
MariamaMbye,
Så fin på videon!! 😄nouw.com/mariamambye
brieditiseventing
brieditiseventing,
Visst är han!! 🙈nouw.com/brieditiseventing
Ann
Ann,
Åh vad spännande! Och vilken snygg runda Tim gjorde! Snacka om att du är på rätt ställe i världen för din satsning. Håller tummarna för team Price!!

En fråga som jag inte blir riktigt klok på själv nu när jag sitter och kollar på terrängen.. Som hoppryttare tycker jag det är så läskigt med så många fall och ”nästan-fall”, ffa för hästarnas skull, bland de ”orutinerade” ryttarna. Måste vara svårt att bygga terrängen i mästerskap när det är så varierande rutin på ekipagen, samtidigt som det inte är så bra reklam för sporten med så många olyckor. Hur tänker du/ni som fälttävlansryttare kring det? De riktigt duktiga ryttarna flyger ju runt banan medan många andra hästar ser ut att ha det rätt jobbigt 😟
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag undrar faktiskt samma sak . Man tycker nästan att det är skönt när dom ryttarna åker av till slut för det ser så väldigt vanskligt ut när dom rider.
nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Hej! Svar kommer i ett eget inlägg inom kort 😃 tack för frågan. och ja, jag tror minsann jag hamnat rätt 🤩nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229