Lördag fylld med träning (och bolognese...)


Hey there amigos. Kan hända att jag missförstått ordspråket ”High on life” men just nu tror jag att jag är just det. Eller ”High on horses” kanske passar ännu bättre...

Hade en tidig morgon på stallet med vattengympa med en av årets Burghley-hästar, legenden Bango. Väl hemma vid 10 tiden satt jag direkt upp på Jonelles WEG häst Molly. Fick den stora äran att rida ett dressyrpass på henne. Lådsades att vi var på WEG och övade på delar av programmet. EN DAG, då ska jag minsann öva på programmet tillsammans med en häst som jag själv ska till WEG med... I alla fall., ett sjukt bra pass och hon är verkligen en speciell men Oj - så - fin - häst.

Efter Molly tog jag ut Bango igen - denna gången för ett longeringspass över kavalletis.

Vid ett- tiden när alla hästar fått lunch och stallet var klart, lastade jag Raffi och körde till Rafa för hoppträning. Vår nya dundersköna, norska tjej Benny hängde med som sällskap och filmare. Nice!! Sjukt härligt att faktiskt snacka svenska ibland också..

Träningen gick galet bra... han börjar bli så himla ridbar och det jobb vi lagt ner samt alla bomövningar jag gjort på hemmaplan börjar verkligen betala tillbaka. Har höjt ribban ytterligare ett snäpp (literally) och han hoppar extremt bra. Filmbevis på min insta : @amandabrieditis så checka in!!


Som tack för mina träningar har det blivit lite av en tradition att bjuda min tränare (pojkvän lol) på mysmiddag. Så för tillfället står en bolognese på putting sedan en timme tillbaka, jag ska ta en lång, skön dusch och sedan ha myskväll. Imrogon för första gången på läääänge har både jag och Rafa en ledig , heeeelt oplanerad dag. Ska bli såååå skönt.

Hoppas ni alla har en härlig lördag kväll. Det tänker i alla fall jag ha! Chaaao!! x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ser superbra ut och så okomplicerat 👍nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Det var verkligen SÅ gott!!nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229