Livet right now

Godmorgon världen. Är inne i en sån härlig tid nu. Älskar våren och Maj som väntar runt hörnan. Detta känns som tiden man får igen för vinterns kyla och slit. Inte minst vädret och allt som exploderar i grönt över typ en natt, det är även så himla mycket kul som händer just nu. Vartenda dag har något som jag riktigt ser fram emot.

Idag blir det dressyrträning för Jossan för första gången och det ska bli superkul. Sedan poddinspelning, mer ridning, kunder kommer och ikväll jobb på puben som har liveband som kommer. Hela helgen blir det tävling på Withington. Rafa ska rida tre av Marks hästar och jag ska tävla Raffi.

Tisdag nästa vecka kommer äntligen mamma & pappa. Ska bli underbart att ses igen och mysa i några dagar! (Även Rafas bästa polare från Brasilien kommer över)

Onsdag har Rafa en häst som tävlar unghästklassen på Badminton.

Torsdag tävling med tre hästar på Moreton Morell.

Hela helgen blir det stallet här hemma och såklart BADMINTON!!!! Wohoo! Bästa veckan.


Har ni något särskilt ni ser extra mycket fram emot just nu? x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Wow vilken härlig tid ni har framför er nu 😍 jag har träning och tävling i helgen som jag ser jättemycket fram emot . Min ponny är såld och åker på lördag så det är lite sorgligt men det kom ändå lägligt nu. nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Så spännande! Lycka till i helgen. Alltid sorgligt att ta farväl 😟 nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229