Livet på en pinne


Godmorgon, Onsdag igen och dagen är i full gång. Hästarna har precis kommit in och käkar sin frukost och jag är på väg in till stan för ett läkarbesök. På vägen hem igen ska jag fullfölja min shopping inför nästa år (iaf för nu). Jag ska visa alla grejer senare 😇

Mina tre ska gå sina 2a dressyrpasss för veckan idag. De allihopa kändes riktigt bra igår måste jag säga.
•Sky verkar överlycklig över att vara hemma igen och känns fantastiskt fin , vill inte alls sälja honom nu haha:( Känns typ bara som att han med flit såg till att komma hem igen..
• Raffi gjorde sitt första dressyrpass igen efter 2 veckors semestern och en vecka med uteritter. Han kändes fantastiskt fin. Joggade i djup, låg form i hoppsadeln och avslutade med en uteritt runt gården.
• Alvin fick fortsätta jobba med fokus på galoppen - skitt-, galoppövergångar samt förvänd galopp. Han kämpar på väldigt bra och blir starkare hela tiden. Ser fram emot tävling på lördag!

I övrigt red jag ett dressyrpass på Jonelles ERM häst Joey och ett på 3* winner PJ som flyttar till Miami nästa vecka.. påminner mig själv att njuta och utnyttja passen jag har kvar på dessa stjärnorna. De kommer inte bli lika många efter mitten på november när jag slutar här i team Price.

En härlig uteritt på Gem på vägen hem från jobbet och sedan bowling och pizzakväll med underbara vänner fick avsluta dagen. Verkligen en top-notch tisdag!

x/A

Me & Gem found some friends

Babe <3

??x/A 

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
åh låter härligt !
Läs gärna mitt inlägg ''Hur du får samarbeten'' om du vill! ❥
Kramis!
nouw.com/sarakarlssonsse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229