Listor in my <3

Alltså lyckan när 2020 kalendrarna anländer?!? 365 tomma blad som ska fyllas. Love it!

Vi har en kalender till stallet där allt som rör hästarna antecknas, hur de tränas, hovslagare, veterinär osv. Sen har jag en privat till mina egna grejer, ekonomi, att göra listor, min träning och sånt där. Jag älskar att ha listor på saker och ha saker nedskrivet och bocka av.

Många idag avsänder mobilen till kalender men jag tycker det är 100 ggr enklare på papper. Håller du med?

Dagens att göra: FRISERA HÄSTAR!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

wilhelminalinnea
wilhelminalinnea,
Jag skriver också kalender 🌟nouw.com/wilhelminalinnea
brieditiseventing
brieditiseventing,
Det är det Bästa!!’nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Samma här, listor och kalender är det bästa 😁nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sunday


God kväll söndag. En morgon i sängen fylld med tankar och skrivandes på datorn. Hade ett viktigt inlägg att skriva och kände ett stort ansvar i det jag skrev. Rafa och Kenza låg och sov vid min sida medan fingrarna gick loss på tangentbordet. Att skriva är det allra bästa sättet att bearbeta saker och ting.

....Som ni kanske förstått blev det ändrade planer i helgen och tyvärr inget London och Camebrige för min del. Ganska skönt för att vara helt ärlig. En mysig filmkväll hemma igår och en riktig fixardag. Efter en stor omelett till brunch åkte jag in till stan och handlade lite grejer till min Walk-in closet. Några nya hyllor osv. Bilder kommer när stället inte längre ser ut som ett bombnedslag, lovar! Riktigt mysigt att bara gå runt och pula och fixa i sin egen takt faktiskt.
Under eftermiddagen körde hjälpte jag en god vän att transportera en häst och sedan kom Gem till Badgerstown för premiär på terrängbanan. Efter en hel inne-dag finns det inget bättre än att komma upp på hästryggen - allra helst på terrängbanan!

Nu en dusch och ikväll blir det middag på favorit indian-resturangen med brasilianarna. Nice. Treat yourselves darlings. Its only Sunday once a week <3
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer