Life just nu med en uns skräckblandad förtjusning


Skräckblandad förtjusning den kommande tiden. En del av mig längtar ihjäl mig efter att de kommande fyra veckorna fyllda med extremt mycket jobb, träning, tävling, packning, förberedning, organisering, shopping, möten och planering ska vara över. Att bara sätta mig på planet till Brasilien, reflektera över året som varit. En annan del av mig känner vemod. Inte många dagar kvar här på vackra Mere Farm med Team Price. Tiden här har varit helt fantastisk. Att redan påbörjat flytten och packning av alla pryttlar känns både sjukt kul men också ledsamt. Tre år - bara sådär - närmar sig ett slut.

Den senaste veckan har jag verkligen sett till att påminna mig själv om hur fantastiskt bra jag har det och njuter mer än någonsin av varenda sekund. Framför allt tiden jag spenderar på hästryggen. Alla de fantastiskt fina topp-elit-hästarna jag rider varje dag - som jobb. Wow. Lite emotional när jag tänker på det.

Ännu några grejer är avbockade på listan - alla tre hästar är klippta, shoppat det mesta till stallet nästa år, så gott som all min utrustning är nedpackat i påsar och lådor, alla kenzas papper vacc osv är redo för Sverigeresa och mitt nya hem börjar sakta men säkert komma i ordning.
Alla hästar är ridna och nu kör jag hem till min lilla husvagn, hundvalps & pojkvän som drar till Italien och sedan direkt Brasilien på lördag. Gonna miss my other half !! Är sugen på en varm dusch, ett glas vin och en god middag. Mmm!
Må gott fina ni ❤️

x/A

#lifegoals som min Sponsor Stierna sa om denna bilden. Många härliga stunder att njuta av utmed resan - men målen, de är långt ifrån nådda än...

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Life! 👌🏻💕nouw.com/mariellefriman
Hästsurr
Hästsurr,
Man ska inte nå målen för fort, man ska njuta av resan på vägen dit och se till att det finns tillräckligt med luft i resplanen för att kunna åka på avstickare nouw.com/hästsurr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229