Last few days in Brazil

Ännu en härlig dag hemma vid poolen har flugit förbi. I vanlig ordning är det dags att åka till stallet först nu, när det svalnat aningens...Kan knappt fatta att jag har mindre än en vecka kvar här i paradiset nu. Längtar dock så sjukt mycket efter att komma hem och ha en riktigt lång och mysig jul hemma med hela släkten <3.


Dessa sista dagarna känns som de kommer gå otäckt fort dock. Har massor av planer.


~ Imrogon blir det äntligen rafting i djungeln igen. Ska bli kul!!!! På kvällen en stor bbq hemma hos Rafa med hans ridklubb.

~ fredag är det dags för Cacas (Rafas syster) typ studentfest. Börjar vid 6 på kvällen och fortsätter sedan hela natten. Ska försöka ta en sväng till familjens gård (som jag bara ÄLSKAR) under dagen.

~ lördag på eftermiddagen ska vi till fetaste paintball stället. Har sett bilder och Verkar typ som en hunger games värld!!! Har aldrig spelat förut men något säger mig att jag kommer älska det...!! På kvällen middag med Rafas släkt.


~ söndag & måndag inga särskilda planer vad jag vet ännu. Så typ chill och mys hemma.

~ tisdag flyger jag hemåt 😃😭


x/A


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Följer Rafa med eller stannar han ett tag till?nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Rafa stannar här ett tag till för att fira jul med sin familj 😊 Sedan möts vi i Englan igen efter nyår ! nouw.com/brieditiseventing
stallhörnan
stallhörnan,
Åhhh, njuut allt vad du kan!nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229