Last day

Den 18 december är här. Det är dags att stiga upp för sista gången här i älskade Brasilien. Packning, åka runt till familjen som alla bor i närheten och säga hejdå, käka lunch och sedan åka till flyget. Fy vad sorgligt det känns alltså. Samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter att se MIN familj hemma i Sverige. Önskar jag kunde vara över allt samtidigt alltså.

Dessa tre veckorna har varit något utöver det vanliga. Precis som förra året känns det som att ett pussel läggs där jag förstår min pojkvän mer och mer. Livet och kulturen och förhållandena här är väldigt annorlunda från de svenska. Så att vara här under längre perioder och lära känna familjen ordentligt är verkligen guld. Plus att ha sett ännu mer av vackra Brasilien och sett mer av ridsporten här har varit väldigt berikande. Denna resa har verkligen varit som balsam för själen och det känns som jag lärt mig mycket av den. Lite Som en rehab-resa, känner mig som ny.


Resan avslutades med flaggan i topp igår kväll på en underbar bar med livemusik, drinkar och god mat tillsammans med Rafa <3 kommer inte ses igen nu pp några veckor och jag kommer sakna honom som tusan. Bäst att kliva upp och fånga de sista vakna timmarna tillsammans. (Om det går att väcka snarkande Rafa här bredvid haha).

Vi hörs Babes. x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Trevlig resa hem! 🤗🤗nouw.com/camillabergquist
Hästsurr
Hästsurr,
Vad härligt ändå att fortsätta semestrandet en stund till innan allt drar igångnouw.com/hästsurr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229