Långkörning i snöstorm

Känns inte rätt att från ett normalt sätt milt England sitta och klaga över snöstorm. Jag älskar snö, trust me, men det finns bättre & sämre tillfällen. Skillnaden på snö i uk och i Sverige är att här kommer det alltid som en stor chock. Och ingenting är konstruerat för det.

Transporten jag skulle göra av en häst från Oxford till exeter igår blev fördröjd med flera timmar. Halvvägs söderöver kom snöstormen. Den resa som skulle ta tre timmar tog i stället sex. Trots det hade vi himla tur. När vi närmade oss gården där jag skulle lämna hästen körde vi flera mil på pyttesmå, backiga landsvägar. Inte optimalt. Med nöd och näppe kom vi fram vid midnatt. Fick låna ettt rum på gården och sova några timmar. Ingen ide att försöka ge mig ut igen.

Lämnade för att påbörja min hemresa vd sextiden i morse. Bestämde mig för att ta en längre rutt för att undvika småvägarna. Tur var det. Körades de två milen till motorvägen passerade jag 4 krockade bilar och ytterligare 15(?!) lämnade vid vägkanten vid en ås. Jesus..

Resten av resan gick som väl var bra och jag är äntlogen hemma igen och hela familjen är samlad, jag, Rafa & Kenza. Guld.

Nu stallfix och uppackning innan massören kommer. Sedan hoppas jag på att få in aTT klippa en häst och få lite mer sömn innan vi ska iväg på middag ikväll, det har verkligen varit fullt ös hela veckan!


Vad har ni för planer idag?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

melaequstrian
melaequstrian,
Låter som snö ovädret vi hade här idag...nouw.com/melaequstrian
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Tur att det gick bra för dig nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229