Kära drömmar, vad vill ni

Grått och trist ser det ut utanför denna morgon. Har haft en jobbig natt. Drömde jobbiga saker. Ibland skulle jag vilja veta varför, om drömmarna betyder något? Eller är det kanske bättre att låta bli och bara acceptera att det är så ibland? Ingen aning.

Känner mig utmattad. Kom hem sent igår. Jobbade på puben. Egentligen tycker jag verkligen om det, fram till sista timmen, när det sitter ett par personer som druckit på tok för mycket och vägrar gå hem. Eller vägrar vet jag inte. Jag säger inte till dem, men de lämnar inte på evigheternas evighet. Jag är inte särskilt mycket av en kvällsmänniska och blir bara bitter av att sitta där och vänta. Särskilt eftersom personerna i fråga som sagt är fulla. Antar att det är en del av jobbet!


Det är dags att sätta fart på denna söndag. Har mycket att få gjort och saker jag verkligen ser fram emot. Eller i alla fall en massa jobb och fix som ska bli skönt att få gjorda. Ska börja dagen med stallfix. Släppa ut/ta in och mocka och sådär. Tänka hinna med att städa iordning och byta sommar med vintertäckena så inte allt behöver ligga framme.
Vid 10 ska jag till gymmet och gå på pilates. Ska bli kul. Sedan ska jag till en Dam som också jobbar på puben som lovade mig några grönsaksplantor (green fingers, where Are you???). I eftermiddag ska jag städa här hemma och fortsätta rensa garderoben. Därefter rida två hästar och ta stallet.


Men först - en stor frukost! Vi hörs.

x/AUppdatering från Rafa och hans tävling: FELFRI INOM TIDEN och gjorde världens klättring efter terrängen igår!!! Nu håller vi tummarna för dagens banhoppning.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229