Kära dagbok...

Klapp på axeln till mig själv idag. Börjar verkligen resa mig på ännu starkare ben efter min sjukdom. Min kropp och mitt psyke orkar fokusera och fungera ordentligt trots långa dagar.Idag vaknade jag tidigt, vid 6 närmare bestämt. Kollade på Rafas fotbollsmatch igårkväll, kom hem sent och sängen var sådär extra ultraskön i morse just när det var dags att kliva upp. Åkte direkt till stallet, tog in hästarna och knoppade en av Jonelles höstar. Vid 9 satt jag upp på första hästen. MellAn 9 och 11.45 red jag först ett Dressyrpass på Raffi, filmade en saluhäst till Jonelle och red dressyr på Happy, Tims läckra 6-åring.
Direkt in i lastbilen och körde till galoppbanan. Idag var det Tinka, som nu är på väg till Aachen och Nations Cup, och badmintonvinnaren Molly. Båda två var superfina!
Tillbaka på stallet 2.30. Fick hjälp av hela teamet att lasta om och åka på treadmillträning med Uno och Eddie.
Vid5 satt jag sedan upp på sky. Dressyr för hela slanten och trönade vidare på det 3* programmet inför helgens u25 klass. Kändes helt ok! Första dressyrpasset på veckan är nästan aldrig det bästa för Skys del..
Sedan blev det hoppträning för Tim med hans fina fullblod Bruno. Väldigt lärorikt och kul. Han är inte helt lätt dendär hästen men vi fick till ett riktigt bra pass!
Trots en fullspäckad dag har jag lyckats hinna med att anmäla till min första CIC*** (EXCITED!!!!) , beställa både nya däck och ny spegel till bilen och ett par andra småjobb.


Nu är klockan 8.20 och det är dags att köra och hämta Rafa och åka till hans teammate Marcio. Han ska tävla Marcios fina 5åring imorgon och ska dit efter jobb för ett sista träningspass. Väl klara med dagen tror jag vi skämmer bort oss självs med en middag på favorit resturangen the Burg. Mmmm längtar!!

Hoppas ni haft en härlig tisdag och fått göra det ni älskar allra mest. Kram på er <3
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Gaaah! Blir så Rida igen av att läsa alla pass du gör!!nouw.com/mariellefriman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Drömlivet 😍nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229