Junimål

Myslördag och juni månad är här. Kan knappt fatta det. Har satt upp några mål för mig själv för månaden:

1. Debutera Intermediete med Raffi om två veckor (ska bli sjukt kul!!)

2. Gå på gymmet/pass tre dagar i veckan varav ett av passen yoga.

3. Bli bättre på att ta bilder. Riktiga bilder, men fin kamera och faktiskt jobba med bilderna och dela med mig till er.

Har ni några mål för Juni?

Dagen började på topp- i stallet. Tog in höstarna, pysslade och mockade hage. Försöker göra det en dag i veckan för att hålla efter. Gav Rafa sovmorgon idag. Vi försöker turas om. Gick in och väckte honom och fixade frukost vid 9.30. Mysigt. Satt och pratade och hade en riktigt skön morgon. Jag fick gjort allt kontorsjobb & fakturor för majmånad innan jag gick tillbaka till stallet. Galopptränade fina Raffi. Han känns verkligen så fin nu. I allt vi gör. Älskar den här hästen. Nigel får tre lediga dagar efter att ha jobbat hårt ända sedan han kom. Välförtjänt minisemester för honom.
Jag har precis kört ett härligt pass på gymmet och ska handla och Åka förbi marknaden. I eftermiddag ska vi iväg och prova häst. Berättar mer senare. Nu måste jag kila!

Ha en fin dag ❤️

??x/A 

Gillar

Kommentarer

MayaJuuti
MayaJuuti,
Åhh Spääanande med debuten! Mittt mål är också att ta sig till gymmet. Det tar emot men det ska gå 😉 Vi får peppa varandranouw.com/mayajuuti
Emma_nyman
Emma_nyman,
Mitt mål är att försöka styrketräna regelbundet, är såå dålig på det 😴 Hur svårt ska det vara liksom? Superkul att du vill lägga mer tid på bilder, men jag måste ändå berömma dig för jag tycker du är jätteduktig på att lägga upp bra bilder här! Även om de kanske inte är knivskarpa eller snyggt arrangerade så är de "in action", man får verkligen en inblick i ditt liv och det tycker jag är superkul ⭐nouw.com/emma_nyman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229