Julredo, tilltugg och fina naglar

Klar med julklapparna - älskar min egna klapp, nya solbrillor

& min svullna stuckna tåHaha. Vaknade tidigt och packade in alla årets julklappar och öppnade min egna allra första från min fotograf sponsor Tim Wilkinson. Fick en fotobok från året som gått. Fylld med bilder från årets tävlingar. Snacka om kul att titta tillbaka och minnas tävlingarna så hör i bildform. Det har varit ett väldigt speciellt år på en personlig level men även min ridning har tagit ett stort kliv uppåt.

Fick även en stor tavla till mitt och Rafas sadelkammare nästa år. Alltså kan ni fatta att vi ska ha VÅR egen sadelkammare. Det kan inte jag!


När alla julklappar var inslagna klev jag upp för att hämta mamma på hotellet. gissa vad jag möttes av? SNÖ!!!! Kändes verkligen som jul just då haha!

Hemma igen blev det städning och packning med hela huset fullt av julmusik. Älskar att ha mamma här <3
Mitt i en kopp te Gick ut för att snacka med Mark i ösregnet, tog på mig mina kängor och AJ. Något högg till i tån. Tänkte att det bara var något vasst i strumpan - men det var visst en geting som krupit ner i skon. Stackarn.
En svullen tå senare knöt jag på träningsskolan och stack till gymmet med pappa. Skönt att svettas lite. en dusch och underbar cafelunch åkte jag till en salong för att få mina naglar fixade inför Brasilien. Fick i julklapp av min goa kompis Harriet. Snacka om lyx?!

En lång och riktigt härlig dag. Nu sitter jag och njuter av tilltugg och vin med mamma & pappa. Dags för möte och att pussla ihop en budgetplan osv för nästa år. Mina föräldrar är bäst.Vad har ni gjort idag?

x/Amanda

Vad tycker ni om naglarna ? Har nog aldrig haft så fina händer haha.!!


Mysigaste hotellet med mamma & pappa

??x/A 

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Besök ALDRIG ormön när du åker till brasilien!nouw.com/simonandersson
Hästsurr
Hästsurr,
Jag har lyckats med precis samma sak när det gäller getingen. Såg ungefär likadant ut också ☺nouw.com/hästsurr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229