Jag har börjat på sommarsimskola

Klockan är 22.00 vi har precis käkat middag och kollade chockat på klockan. Var tog den här dagen vägen?

Stallet var klart vid 5 och då kom Rafas dressyrtränare för att hålla lektion med Rafas topphäst. Jag satt klistrad. Vill lära mig så mycket som möjligt så jag sedan kan hjälpa till så mycket det går när det behövs och såklart lära mig för min egen ridnings skull.

Efter stallet åkte vi direkt vidare till mataffären och sedan ett nytt ”gym” som killarna hittat - inget vanligt gym utan ett gym ihopabyggt med simhall med bastu och bubbelbad. Sjukt fräckt. Gymmet ligger bara fem minuter hemifrån, helt perfekt. Här kommer ni hitta mig och Rafa flera kvällar i veckan kan jag lova! Jag är urkass på att simma. Mitt mål är att lära mig att crawla i sommar. Rafa är riktigt duktig simmare och är min lärare. Steg ett började vi med redan idag.


Väldigt svårt dedär med andningen men övning brukar ju ge färdighet? Detta gymmet kommer inte bli som ett vanligt gym för oss tror jag - hit kommer vi nog oftast komma för återhämtning snarare än just träning. Basta, bli riktigt varma, stretcha och koppla av.

Nu precis när vi satt och käkade snackade vi om hur sjukt det är att vi kan leva detta livet. Hela livet har vi kämpat hårt för att kunna ha det såhär. Minns när jag var en liten flicka och drömde om en egen häst. Minns när jag drömde om hur jag skulle ha min sadelkammare. Minns när jag drömde om att inte behöva jobba och gå i skolan. Att nu kunna göra det och dessutom tillsammans med någon man älskar med samma ambitioner är nästan för bra för att vara sant. Jag vet att det är farligt att ”bli nöjd” men alltså jag är verkligen det. Såklart jag har högre mål än såhär men jag är verkligen så nöjd med tillvaron just nu. Nästan så jag börjar frukta att det ska dippa. Oavsett tänker jag njuta och fortsätta jobba så hårt som jag gör. Detta är bara början!


ps. Svar på era frågor kommer under dagen imorgon

Finastesomfinns

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Njut och känn dig lycklig över det ni åstadkommit ❤️nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
❤️❤️❤️nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229