I’ve got the “Sky-Syndrome”

Vilken drömmig dag! Vaknade tidigt och körde för att lämna Rafa på galoppstallet klockan 7. Jag åkte vidare till vårt ”nya stall” där jag red två fina hästar. Hämtade Rafa igen och blev inbjuden på kaffe med galoppstallets ägare. Väldigt inspirerande samtal måste jag säga. Jane som äger stallet har själv varit professionell jockey i nästan 20 år. Imponerande!

Väl hemma lastade vi hästarna på lastbilen och körde för terrängträning. Idag var det Raffi & Alvins tur. Vilka superstjärnor alltså. Båda två imponerade och gjorde sina bästa pass någonsin. Dagens utryck från Rafa som tränade mig i vanlig ordning- ”you’ve got the “Sky-symdrome”” haha med det menade han att sky är världens legend som vet exakt sitt jobb - och det är inte många hästar som honom i världen, så jag måste hålla mig aningen mer ”bakom hästen ” och inte vara för godtrogen i alla lägen.

Trots ösregn så sken solen i mig. Underbart bra pass!

Väl hemma badade jag grabbarna och fixade stallet. Vid halv tre tiden kom en ny ägare på besök, hon ska skicka hit en häst åt oss som kommer imorgon eller på lördag (fatta hur spännande..)

Jag åkte vidare till galoppbanan för att galopptränare Tims häst och boysen gjorde klart stallet. Nyduschade och redo att gå på middag hos en lady som också bor här på gården. Var bara tvungen att kika in med en update! Hur har er torsdag varit?

x/A

Nyduschad baby

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Emma_nyman
Emma_nyman,
Låter som en superdag! Jag spenderade hela eftermiddagen i stallet, det var blåsigt men superhärligt (som vanligt) 😊nouw.com/emma_nyman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Låter drömmigt😃nouw.com/brieditiseventing
Carin
Carin,
Jag hade en kaosig eftermiddag med stressigt i stallet för skulle iväg och ha ridlektioner och mitt i all stress hoppade en häst över staketet och sprang lös och sen prejade den en till hage och sprang runt i en annan hästs hage...det löste sig, hästen fångades in och jag kom bara lite försent till lektionerna meeen det var ont om tid ett tag. haha! Jag hatar att komma försent....carindanielsson.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229