Italien - England - Italien

Godmorgon världen. HUR skön var inte extratimmen i morse?! Helt magisk. Åkte till tävlingen och fodrade och gick/betade Falula i 1,5 timme och nu bär vi av mot Rom. En turistdag står på schemat! Har aldirg varit i Rom och det ska bli sjukt kul att se. Någon av er som varit där?

Så, tävlingarna gick som vi hoppades på och nästa kapiltel startar nu. Rafa & Falula kommer stanna här i Italien för att rida och försöka kvala det 2/2 kvalet till OS. En tävling som heter Pratoni som ligger precis på andra sidan Rom.

Jag kommer flyga hem till England imorgon. Hem till Kenza (<3) och alla hästarna (<3). Några av del kommer komma tillbaka in från semestrarna och köras igång med lite vinterträning. Hästarna jag kommer ha när jag kommer hem är: Alfie, Zinnia, Leo, Zed, hjälpa till med Raffi och några andra elevers hästar. Treåringarna vi har till inridning får ytterligare tre veckor ledigt, till efter Pratoni.


Jag kommer sedan flyga tillbaka hit i mitten av november för att hjälpa till på nästa tävling och köra tillbaka lastbilen hem till England.??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229