Inte alls som planerat

Dethär blev inte alls som jag tänkt mig. För att dra en lång historia kort har det strulat till sig rejält med mina flygbiljetter och hemresan från Amsterdam-Sverige över helgen tvingades jag att ställa in. Gissa om det suger? Såg så mycket fram emot att komma hem till Sverige i några dagar. Få lite go julstämning med familjen. Men tyvärr inte. Måste försöka hitta en annan helg att komma hem och träffa mina nära & kära. Saknar dem såå!!!

Även fast det är sjukt irriterande här & nu så kan jag inte hjälpa att zooma ut lite grann till ett annat perspektiv. Så länge vi kommer hem tryggt och säkert och alla mår bra så finns det större problem här i världen. Får bara se till att boka in en ny helg så småningom.

Gånger som nu, efter en lång resa, önskar jag att mitt hem var närmre min släkts hem. Jag saknar dem extra mycket såhär i juletid. Min jul kommer spenderas i sadeln. Kommer ha fullt stall from imorgon, 10 hästar inne. Vi har extra mycket nu när våra kunder (normala folk) har semestrar. Plus galopphästar om förmiddagarna. Allt för att få verksamheten på rull.

Hello grey, I haven’t missed you

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Verkligen trist att du inte kommer hem över jul, men din tid kommer. 🤗nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Jadå, det får jag se till😊😊nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så himla trist att det inte blev som planerat :/ nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Ja verkligen !! 😫nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229