Inställda tävlingar = En oplanerad helg

Det är söndag. Vi har överlevt veckans storm, denna gången hette han Dennis. Dennis var galen inatt men idag var han på bättre humör. Trots det tog han min tävling ifrån mig. Men ska jag vara helt ärlig så känns det helt ok den här gången. Tävla i detta vädret skulle nog göra mer skada än nytta..

Istället för tävlingshelg har vi fått en extra helg åt oss själva och åt jobb. Har fått en hel del nya kunder och jobb denna veckan. Sjukt kul. Det händer grejer hela tiden på alla håll & kanter. Känns verkligen kul . Det hårda jobbet ger med sig!!

Vi har inte bara hunnit med lite extra vila i helgen utan också fått komma ikapp med andra jobb, som ekonomigrejer, fakturor, mejl, tvätta bil+lastbil, filma kunds häst, annonsera två hästar, you name it. En catch up helg helt enkelt. Satt inte alls fel!


Idag har jag handlat, bakat och gjort matförberedelser inför veckan. Har gjort storkok med köttfärs, bakat nyttiga energi muffins, kokt ägg (my obsession) & bakat en kladdkaka. Bästa som finns när man har fullt upp är att ha mat redo , snabbt och enkelt och näringsrikt (inte kladdkakan haha). Det är så lätt när man ska ”ta något snabbt på vägen” att det är något onyttigt - håller ni med??


??x/A 

Gillar

Kommentarer