Inställd tävling och hoppdag

Regnet piskar ner utanför rutan. Piskar. Skulle ungefär vid den här tiden ha ridit min terräng på Somerford med Alfie, nu idag, om det inte var för regnet. Inställd tävling - igen. Suck. Jag som var så galet tävlingssugen och bara ville ut!! Men i detta ovädret kan jag erkänna att det var skönare att stanna hemma.


Istället för fälttävlan åkte vi imorse och hyrde en bana för hoppträning. Tog med oss Raffi & Alfie och hade ett par riktigt bra träningspass. Börjar lära känna Alfie ordentligt nu och hittar knapparna mer och mer för varje gång. Så himla glad & tacksam att ha honom som ”min” nu. Ser verkligen fram emot kommande tävlingar med honom nu i höst. Kul att se Raffi med Rafa. De klickar väldigt bra men det känns skönt att se att han faktiskt är svår, även för rafa. Men varje gång han kommer ut blir han bättre. Det är en så himla talangfull häst, dedär!

Väl hemma hoppade jag King & Zinnia. Båda två utvecklas i raketfart. Så himla kul!!! Älskar mitt jobb & mina hästar så himla mycket. Lyckost mig. (Filmer från dagen på insta)

Pga inställd tävling hade vi en lugn ”ledig” eftermiddag med stallfix och vila. Skönt. (fast hade så mycket hellre tävlat!!!).


En myskväll hemma med rafa. Ska käka middag och dricka vin och sen sova tidigt. En helt ok dag trots oväder.


Hur har er fredag varit?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Alltid trist när vädret ställer till planerna, men skönt att mysa lite ändå. nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Trist med inställd tävling mer kul att hästarna ser suveräna ut 👌 din lilla svarta pärla ser onekligen spännande ut, så kvick i tassarna😍nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229