Inlägg från himlen


Känns som det var igår jag satt här sist. På planet till brasilien. Känns som det är samma plan, samma flygvärdinnor, samma mat, samma filmer och exakt samma feeling. Njuter och andas, njuter av att vara helt och hållet ensam. Ingen kan nå mig och jag har ingen som helst aning om vad som försegår på jorden. Precis som resterande hundra människor som är ombord. Avslappnande könsla tycker jag. Bara här & nu. Jag & mig själv.Jag väljer att spenderar de som känns som oändliga timmarna med att tänka och reflektera med skön, väldigt blandad musik i lurarna.


Tänker bland annat tillbaka på året. Vilket år. När det kommer till min ridning kommer jag så väl ihåg hur jag satt här för nu knappt ett år sedan och satte upp mål. Inte några resultatbaserade mål utan vad jag skulle kalla "känslomål". Mål som bygger på en känsla, vem jag är och vill vara som person och ryttare. Drömde om att om ett års tid - alltså nutid - vara mer självsäker. Har alltid sett upp till framför allt kvinnor som är självsäkra och starka som personer, som står på egna ben och inte bryr sig om vad andra tycker och tänker. Naturligt är jag sådan på många plan, oftast, men jag ville ha mer av det.


Vad gäller hästbiten och ridningen såg jag det lite som att jag lätt skulle sjunka undan lite bakom min pojkvän Rafa , som är just precis allt det ovanstående. Visste att det mest naturliga för mig, skulle vara att sjunka ner ett snäpp och låta han vara "den bättre'. Låter knäppt, i know. Men dels tackvare Rafas helt fantasiska mindset och min egen medvetenhet om mina styrkor och svagheter har vi tillsammans jobbat och trönat mycket och hårt tillsammans under året. Vi har lärt känna varandra och varandras hästar på ett nytt plan. Min oro att gömma mig lite bakom honom vände till det motsatta. Vi byggde tillsammans upp ett system och jobbade vartenda dag för att stärka och hjälpa varandra med sörsta tillit.


Mitt mål med året vad gäller mins självkänsla i ridningen har jag uppnått. Jag kan nu rak i ryggen med självförtroende säga att jag är redo att anta utmaningen att starta upp ett stall tillsammans med Rafa. En barndomsdröm som kommer att gå i uppfylellse.
Vad gäller att sätta upp mål rent generellt har jag lärt mig, från mig själv och egna erfarenheter att sätta upp "känslomål" snarare än resultatbaserade mål. Jag tror att om man ställer om fokuset mer åt 'känslan' snarare än resultaten - det är då resultaten kommer.


Summa summarum är jag stolt över mig själv detta året. Det har helt klart varit det mest omtumlande, men någonstans har jag hittat mig själv på ett helt nytt plan. What doesnt kill you makes you stronger.

Chao från himlen /A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229