Hur han INTE trillade av?!

Gutted. Den här stunden i lastbilen när man åker hem besvikna. Besvikna och ledsna för att det inte gått enligt plan. Den stunden då man försöker påminna sig själva att man ska vara glada att alla är hela & rena. Att man ska vara tacksamma för det. Trots att besvikelsen sköljer över en som en tsunamivåg.

Fälttävlan är en svår sport. En mikrosekund och det går snett. Raf och Falula hoppade första halvan av banan klockrent. Verkligen, klockrent. De kom till det andra vattnet som var en stor stock med djuplandning och sedan tre galoppsprång till ett stort smalhinder. Falula hoppade in gigantiskt och SKÖT rafa ut sadeln. Han lyckades kramla sig upp och styra vidare men landade uppe på smalhindret. Han valde att utgå. Underlaget var tungt och han ville veta att Falula mådde bra. Hela och rena kom de tillbaka till stallet, men väldigt besvikna. Stackarna.

Klockan är sex, vi har precis kommit upp på färjan för att åka hem till England igen, en erfarenhet rikare. Smälta, analysera, vara besviken, blicka framåt, planera vidare.

Onwards & upwards!

Hur han INTE trillade av?!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Usch vad det hade kunnat gå illa 😥 Tur att de båda klarade sig! Tråkigt att det skulle hända. 😔nouw.com/evelinasjostrand
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Himla tur att det gick bra ändå, men uscha vad jag förstår eran besvikelse. nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Fruktansvärt tråkigt! 😔😔😔nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229