[how to SUNDAY AFTERNOONA]

Söndag. Klockan är 6.30 och jag sitter i kvällssolen med ett glas vin. Dagen har varit bra, trots helt oplanerad. Broke down på en av Englands största motorvägar och missade dagens tävling....
Hem kom vi efter omständigheterna och en dundergod frukost några timmar senare. Det blev ett par timmar i sängen med ERM, där chefen Tim slutade 2a med sin legendar Wesko som äntligen är tillbaka på banan. Måste säga att jag är sjukt impad av vår svenska unga ryttare Malin Josefsson som länge ledde efter en felfri ritt inom tiden. Verkligen en grym prestation!!!

Då tävlingen uteblev tog Rafa i stället ut sitt fina sto på galoppträning. Under tiden drog jag ut alla mina pryttlar ur Doris och gav henne en storstädning. Skönt att gå igenom alla grejer sådär då och då.

En sväng till mataffären hanns Sedan med innan den spännande fotbollsfinalen drog igång. Eller, själv var jag helt ärligt inte så värst insatt, men det uppehöll Rafa några timmar och själv hann jag med att vattna, städa och plocka iordning diverse saker här hemma.

Efter fotbollen blev det tävlingsplanering de luxe för oss båda och ett skönt yogapass för både mig och Rafa. And here I am. Kenza och Rafa ligger och sover på golvet, John mayer sjunger i högtalarna. Jag tittar på mina älsklingar, lyssnar på John och sippar på mitt vin. Ibland är det så himla skönt att bara stanna upp, precis såhär och bara njuta. Livet är underbart.

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Låter som en perfekt dag trots allt.nouw.com/stallhörnan
Emma
Emma,
^Håller med, det låter jättehärligt!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229